Bővebben a karakterosztályokról

2012.11.21. 14:45 | AOSHU | Szólj hozzá!

Az Ace of Spades 1.0-ban összesen négy karakterosztály kap majd helyet. Ezúttal tényleg igazi karakterosztályokról van szó, hiszen mindegyik eltér a másiktól. Akit bővebben is érdekel, hogy mik lesznek ezek, azoknak irány a tovább mögé!

Soldier: a klasszikus harcos karakter. Egy rifle, egy minigun és egy RPG lesz nála, illetve egy pickaxe. A Pickaxe-szal egyszerre csak egy blockot lehet kiütni

Scout: hátizsákja egy sniper rifle-t, egy SMG-t és egy pickaxe rejt majd.

Engineer: ő felel a bázis védelméért. A shogtun és a sentry gun mellett egy jó adag akna is ott lapol majd a tatyójában. A pickaxe helyett már shovel (ásó) lesz nála, amivel több blockot ki tud ütni egyszerre.

Miner: ő a bányász, mint ahogy a neve is mutatja. Védekezésre a rifle-jét tudja majd használni. Ezen felül lesz nála egy shovel, illetve egy drill launcher, ami nem más, mint egy fúrófej, amivel igazán jó sebességgel lesz képes törni maga előtt az utat.

Címkék: 1.0 update

A bejegyzés trackback címe:

https://aceofspadeshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr214918356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása