Játékmódok

2012.12.12. 15:01 | AOSHU | Szólj hozzá!

Bizony, nem csak kasztok lesznek az "új" Ace of Spades-ben, de játékmódok is. Mivel eddig ezek valahogy nem kerültek szóba, ezért itt az ideje - még ha csak pár óra is van vissza a megjelenésig - előkapni őket.

Diamond Mine: Adott egy bánya, ami tele van gyémánttal, az a csapat győz, amelyik adott idő alatt a legtöbb gyémántot hozza a felszínre!

Demolition: A cél az ellenfél bázisnak idő előtti földig rombolása úgy, hogy a te bázisod kibírja az idő lejártáig.

Occupation: Hasonló, mint a Demolition, ám itt csak védekezni, vagy csak támadni kell. Ha védekezel, akkor meg kell akadályozni, hogy az ellenfél bombát tegyen a bázisra, míg ha támadsz, pont ez a célod, aláaknázni a bázist.

Team Deathmatch: Ez klasszikus móka, legyen több fragje a te a csapatodnak, mint az ellenfélnek. 

Zombie Mode: Túl kell élned a zombitámadást. Ha megharap egy zombi, akkor te magad is azzá változol. Képes leszel a végsőkig kitartani?

Ranked Match: Ez gyakorlatilag egy ranglista alapú online mód. Két hetenként változik a négy rotálódó térkép, és a játékosok a teljesítményük alapján rangsorolva lesznek a ladderen.

Már csak 4 óra van vissza a megjelenésig!

Címkék: 1.0 update

A bejegyzés trackback címe:

https://aceofspadeshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr244961717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása