Bemutató: Brick Force

2012.07.05. 08:29 | AOSHU | Szólj hozzá!

Meglepő lehet, de nem csak Ace of Spades van az építős-rombolós FPS-ből a piacon, bizony hamar több klón is napvilágot látott. Ezek közül az egyik legismertebb bemutatására kerül most sor, ez pedig a Brick Force.

A Brick Force-szal már pénzt is akarnak keresni a fejlesztők, így bár free-nek mondható, de nem teljesen az. A játékot a Unity 3D nevű csoda hajtja meg, ami olyan grafikára képes, amilyenre, nem érdemes emiatt eldobni a címet, mert több van benne, mint ahogy azt a megjelenítésből sejteni lehetne. Több játékmódot is kipróbálhattok, mint a Capture the Flag, a Team Deathmarch, a Deathmatch és a Defusion.

A játéknak a lövöldözős részen felül - aminek egyébként van PvP, vagyis egymás elleni, illetve PvE, vagyis a gépi ellenfelek elleni, koop része is - van egy másik vonzereje, ez pedig a sandbox mód, amikor is nekieshettek, hogy egy teljesen új világot teremtsetek a semmiből. A sandbox mód különlegessége, hogy okostelefonokon és tableteken is elérhető, így a suliból hazafelé jövet sem kell az unalomig ismert Angry Birds pályákat nyúzni.

És hogy miben másabb (több?), mint az Ace of Spades? Vannak achievementek, elérhető ingame ranglista a játékosokról (avagy légy te a legjobb), szebb is talán, illetve egy profi játékfejlesztő csapat áll mögötte, akik nem hobbiból készítették el. Mindenképp érdemes kipróbálni, mert ki tudja, lehet bejön.

A Brick Force Hungary Facebook oldalát ezen a linken keresztül csekkolhatod le, míg a hivatalos oldalra innen tudsz eljutni.

Címkék: bemutató brick force

A bejegyzés trackback címe:

https://aceofspadeshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr784630314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása