Hivatalos: Az Ace of Spades fizetős lesz!

2012.07.05. 14:44 | AOSHU | Szólj hozzá!

Nem csalás és nem is ámítás, az Ace of Spades is fizetős lesz. Senki sem gondolta, hogy hosszú távon is ingyenesen lehet majd játszani a játékot, ugye? Persze nem kell egyből keseregni, megmarad egy ingyenes változat is.

A játék jelenleg két változatban készül. Egyik az ingyenes változat, amelynek hamarosan jön a v0.76-os bétája, míg a másik az OpenGL-t is támogató, fizetős Ace of Spades, melynek a megjelenési dátuma nem ismert. Csak ebben lesz elérhető a telepíthető machine gun és a gránátvető, illetve az OpenGL támogatás is.

Az ingyenes változat megmarad a VOXLAP motornál és a csúnyább grafikánál, de pánikra semmi ok, a készítők letették a nagyesküt, hogy ezt a változatot sem hanyagolják el, csak pusztán késve érkeznek az új feature-ök, esetleg nem is érkeznek meg soha, de foglalkoznak majd vele és folyamatosan frissül is.

Ti mit gondoltok erről? Szükség van a két különálló változatra? Vagy legyen inkább ingyenes az egész, de nagyon ritkán érkezzenek a fejlesztések? Ti mennyit áldoznátok a játékra, ha csalók nélkül, normálisan ellenőrzött szervereken folyna a csata, 2000-3000 forintot? Többet, vagy kevesebbet?

A bejegyzés trackback címe:

https://aceofspadeshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr64631155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása