Várható frissítések

2012.07.04. 12:14 | AOSHU | Szólj hozzá!

Vegyük számba, hogy miféle frissítésekre is lehet számítani a következő Ace of Spades verzióban.

A legfontosabb mind közül, hogy a játék új klienst kap. Ez mit is jelent pontosan a játékosok szemszögéből? Szebb grafikát, OpenGL támogatással, játékban böngészhető szerverlistát, új hangokat, új ikonokat a minimapen és ami a legérdekesebb, két új fegyvert. Az egyik egy gránátvető lesz, a másik pedig egy gépfegyver, ami a pályán rögzíthető, építhető köré bunker és egyelőre kifogyhatatlan lőszerrel bír, illetve nem is melegedik, de cserébe nincs célkereszt, így nehezebben találjuk el egyből az ellent.

Szintén újdonság - bár ezt már pár fegyver skinnél lehetett látni -, hogy az emberünk megkapja az eddig elveszettnek hitt karját! A fegyverünk most már nem lebeg a levegőben, mintegy megcáfolván ezzel minden fizikai törvényszerűséget, mi fogjuk tartani a kezünkkel. Ez persze csak apróság, de élményjavító hatással bír.

hand_on_wep.jpg

Címkék: update

A bejegyzés trackback címe:

https://aceofspadeshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr974627582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása