Üdvözlök mindenkit az oldalon

2012.07.04. 11:51 | AOSHU | Szólj hozzá!

Ennek a Blognak az lesz a célja, hogy minden friss információt megosszon veletek az Ace of Spades-ről. Bár a közösség nem túl nagy, de úgy gondoltam, talán megéri összefogni az embereket. Hamarosan elindul a fórum is, ahol bemutathatjátok a klánotokat, új tagokat toborozhattok, megbeszélhettek mindent, ami az Ace of Spades-hoz kötődik. De mi is az az Ace of Spades?

Az Ace of Spades nem más, mint egy free to play, vagyis ingyen játszható FPS, tehát first person shooter. Két csapat áll egymással szemben (szervertől függően más-más színűek), hogy különböző célokat teljesítsenek. Alapvetően két játékmódot tartalmaz a klasszikus változat, az egyik a CTF, ahol a cél az ellenség Intelének (kis táska, dugig információval) megszerzése és saját bázisra való szállítása. A második a Battlefieldekből megismert Conquest (itt: Territory Control) játékmód, ahol a pályán található zászlókat (az AOS-ben sátrakat) kell a csapatnak birtokolnia a győzelemhez.

De mégis mitől lesz az Ace of Spades különleges, hiszen csúnya és egyszerű, mint a bot. A válasz egyszerű, az építéstől és a rombolástól. A pályákon azt építesz a kockákból, amit csak szeretnél. Persze figyelembe kell venni, hogy ez nem Minecraft, így egy ház építése nem javallott, lévén minden pálya véget ér egyszer. De cserébe húzhatsz fel erődöt, bunkert, vagy bármit, ami segíti a hadviselést. Sőt, a hegy belsejébe saját ki titkos utat is vájhatsz.

Jelenleg három fegyver érhető el a játékban, ezek a Rifle, az SMG és a Shotgun. A Rifle egyszerűen működik, ha valakit fejbe lősz, az meghalt. SMG-vel több találatra van szükség és ha sokáig tüzelsz vele, akkor csúnyán elkezd rángatni, illetve a Shotgun csak közelre hatásos igazán, mikor szűk a játéktér. A pályák általában elég tágasak, pont ezért nem annyira közkedvelt lőszerszám.

A játék jelenleg a v0.75-ös verziónál jár, de a fejlesztők aktívan dolgoznak a következő bétán. Amennyiben megragadta a játék a fantáziád, innen le tudod rángatni a legutóbbi változatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://aceofspadeshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr274627489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása