A térképekről bővebben

2012.12.15. 09:07 | AOSHU | Szólj hozzá!

Nos, bár a játék nem lett túl jó - "veterán" szemmel -, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne vele foglalkozni. Vegyük szemügyre a hat térképet, amin hülyére lőhetjük egymást.

Először jönnek a képek, amik talán nem tűélesek, de majd igyekszem javítani rajta. Sorban ezek a mapok: Bran Castle, Dragon Island, London, Lunar Base, Mayan Jungle, Spooky Mansion.

Sajnos minden map baromi kicsi, ez főleg igaz a Mayan Jungle-re, illetve a Lunar Base-re. A Lunar Base-en ráadásul csökkentett gravitáció van, ami kombinálva a Rocketeer jetpackjével, vagy a Marksman nagy ugrásával azt eredményezi, hogy fél sec alatt a másik bázisán vagy. Építeni ebből kifolyólag ezen a mapen nem lehet, bár a többi sem fogtok látni építő figurákat, mint a bétában. Ennek nem csak a térképek szűkössége az oka, de az is, hogy minden robban. Ha például építünk valamit, és valaki lelő, akkor egy sírkő marad a helyünkön, ami felrobban pár másodperc múlva, így kárt téve az építményünkben is.

Sajnos a helyzet nem nagyon változik a többi terepen sem, bár talán a London map kivétel, az némileg emlékeztet a béta verzió Metropolis nevű térképre, de sokkal kevesebb lehetőséggel - épületek tetejére például felesleges is felmászni, mert egy Rocketeer felrepül hozzánk, vagy épp egy Commando szétlövi rakétavetővel az egész hóbelevancot alattunk. De akár a Miner is közbe szólhat, hiszen brutális tempóban képes pusztítani a blockokat.

Ami konzekvenciaként mindegyik mapra jellemző az az, hogy a Marksman effektíve nem használható ki, mivel baromi gyorsan mozog mindenki a kis terepeknek köszönhetően, amik ráadásul baromi szűkek is, így ha valaki mégis becampelni egy pöpec leshelyre, azt is tuti, hogy fél sec alatt kiszedik onnan. A Commando csak a rakétavetővel effektív, a Miner a pusztító hajlamú gamereknek javallott, mivel a shotgunja egy fos, semeddig sem hord. A Rocketeer mind közül talán a legerősebb kaszt, az SMG-jével elég szépen tud sebezni, miközben repül és még turretet is pakol a földre, ami egy rakétát lő ki, és elég sűrűn képes tüzelni. A Rocketeerrel egyik terepen sem fogunk csalódni.

A bejegyzés trackback címe:

https://aceofspadeshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr174966401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása