Karakterismertető: a mesterlövész

2012.12.12. 13:30 | AOSHU | Szólj hozzá!

Ő egy tipikusan átlagos tagja a csapatnak. Nincs játék, amiből kimaradhatna, variálni nem lehet rajta nagyon. Életcélja nem más, mint az ellenfelek távolról való meggyilkolása - módszeresen és jéghideg vérrel.

Az erről a figuráról szóló videó még szinte ropog, hiszen csak tegnap lett nyilvános.

The Long Range Hitter: Alapstukker a mesterlövész puska. Jó távolról, jó nagyot üt, fejek fognak a purba hullan :gonosz nevetés:
The Dirty Bomber: Másodlagos fegyvere gyakorlatilag egy akna. Kiválóan lehet védeni vele a hátunkat. Ez is olyan, mint a fű, rálépni nem szabad, tépni meg rossz dolog, úgyhogy annyi.
The Spead Freak: Mutáns zsoldos, bionikus lábban, extra büdös pukival és különleges túrabakanccsal. A bakancs fel van készítve a Commando szivarjának eltaposására is.

Plusz a lapát, ha nem lenne egyértelmű.

Címkék: 1.0 update

A bejegyzés trackback címe:

https://aceofspadeshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr104961458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása