Ace of Spades megjelenés ÉS trailer [UPDATE]

2012.12.05. 18:51 | AOSHU | Szólj hozzá!

Egészen kiváló este ez az Ace of Spades rajongók számára. Nem csak hogy a játék hivatalos megjelenési dátumáról hullt le a lepel, de bemutattak a srácok egy új videót is, ami a Rocketeert mutatja be.

UPDATE: És akkor persze kifelejtettem, hogy a program 10 euró lesz, tehát szűk 3000 forintba fog kerülni. Azt hiszem ez igencsak baráti ár. Remélem sokan megveszitek!


Szóval, dobpergés, hangzavar, meztelen lányok és sör: A játék 9 nappal a világvége előtt már elérhető lesz, vagyis jövő hét szerdán, este 7 órakor kerül aktiválásra Steamen!

És akkor egy kis videó, ami a Rocketeert mutatja be. Holnap - ígérem tényleg!! - jön belőle egy rövidke szöveges összefoglaló is, csak hogy minden a helyére kerüljön.

Címkék: 1.0 videó bemutató

A bejegyzés trackback címe:

https://aceofspadeshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr944949548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása