Hova tart az Ace of Spades - fejlesztői helyzetjelentés

2012.12.18. 17:27 | AOSHU | Szólj hozzá!

A Jagex is érzi, hogy valami nincs rendben a címmel, bár szerintük baromi sokan elégedettek vele. Fura mód a hivatalos fórum teljesen másról árulkodik, ahogy a játékosszám is, hiszen jelen pillanatban 600-an sem játszanak vele, míg a Build and Shoot jelenleg 400 játékost számlál. Na, de jöjjenek a tényleges infók

A csapat elmondta, hogy az első hét fantasztikus élmény volt - számukra lehet. A játékosok összesen 6 évet töltöttek el egymás gyilkolásával és egymillió játékos feje hullott a porba, ami 500-700 játékossal számolva enyhén szólva hihetetlen kategória. Minket kevésbé érdekel, hogy a hét végeztél beindulnak az ausztrál szerverek, illetve az oroszok is, amiken talán még mi is játszhatunk.

Jó hír, hogy a World War one és World War two játékmódok valamikor januárban érkeznek. Ebben a módban korlátozva lesznek a kasztok, és visszatérnek a lövészárkok is, valamint a térképek is sokkal nagyobbak lesznek, mint a mostani hat darab. Ennél több infót egyelőre nem tettek közzé.

Ezen felül még egyszer ígéretet tettek arra, hogy az FPS problémákra is megpróbálnak minél hamarabb gyógyírt találni, reméljük sikerül nekik.

Címkék: 1.0 update ace of spades classic

A bejegyzés trackback címe:

https://aceofspadeshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr954971844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása