Build and Shoot és Minit - a v0.75 tovább él

2012.12.15. 17:30 | AOSHU | Szólj hozzá!

Amennyiben azon AoS vásárlók közé tartozol, akinek nem jött be az új, v1.0-s változat, és szívesebben csapatnál pár kört a v0.75-ös változattal, akkor van megoldás, a Build and Shoot rád is vár.

Az oldalt ezen a címen érhetitek el, míg a szerverek listáját itt találhatjátok meg. Csúcsidőben jó 400-500 játékos népesíti be a szervereket. Sajnos ping szerint nem lehet szűrni, így ajánlom a kereső használatát (nem a lap tetején, hanem közvetlen a szerverlista fölött!), ahol a német (Germany), angol (United Kingdom), francia (France), svéd (Sweden) szervereket érdemes figyelni.

Mind a négy országból van 1-2-3 felkapottabb szeró, ahol tudtok nyomulni normális pinggel.

Illetve meg kell még említeni a Minitet is, ahol még négy szerver él, kettő US és kettő UE, bár az EU-ban csak a Babel játékmódoson találhattok játszótársakat, a CTF-es eléggé elhagyatott, most is csak ketten vannak rajta.

Címkék: 0.75 ace of spades classic

A bejegyzés trackback címe:

https://aceofspadeshungary.blog.hu/api/trackback/id/tr864967092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása